SQL Error: SELECT * FROM session WHERE (sessionid="")and(`sessionid`<>'')
SQL Error: SELECT sessionvars as vars FROM session WHERE (sessionid="")
PHP Error
ERR.NUMAR : 2 [_ERR_WARNING]
ERR.MESAJ : Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rozavlea/public_html/lib/mysql.inc:10)
ERR.MODUL : /home/rozavlea/public_html/php.init.php
ERR.LINIE : 38

SQL Error: UPDATE session SET sessionvars="YToxOntzOjg6Imxhbmd1YWdlIjtzOjI6InJvIjt9" WHERE (sessionid="")
SQL Error: UPDATE session SET sessionvars="YToyOntzOjg6Imxhbmd1YWdlIjtzOjI6InJvIjtzOjExOiJtb2RfcmV3cml0ZSI7czo4OiJkaXNhYmxlZCI7fQ==" WHERE (sessionid="")
Primaria Comunei Rozavlea
Romana


PRIMARIA COMUNEI ROZAVLEA
EDUCATIE

    Incepand cu anul Scolar 2002/2003, in cadrul scolii noastre, devenite Grup Scolar Octavian Goga, functioneaza, pe langa invatamantul profesional cu pregatire in domeniul mecanic, turism si alimentatie, si invatamant real, curs de zi. La toate ciclurile de invatamant sunt inscrisi si frecventeaza scoala un numar de 750 de copii.
    S-au modernizat gradinitele, Centrul, Sesu Manastirii, scoala primara si gradinita din Salta, sala de sport. Scoala a fost dotata cu mobilier scolar nou, tehnica de calcul, laborator de informatica, sala de curs cu predare informatizata dotat cu 10 calculatoare si server.
    Anual, la inceputul lunii mai, in colaborare cu alte scoli cu numele lui Goga, din judet si din afara, se organizeaza la Rozavlea, o manifestare cultural-stiintifica de amploare, sub forma unui "Simpozion stiintific" si "Sesiunea traditionala de referate si comunicari  stiintifice" pe teme de cultura si civilizatie romaneasca.
    Manifestarea cunsocuta si sub numele de "Zilele Scolii Octavian Goga", reuneste oameni de cultura, de stiinta, politicieni, oameni de afaceri, romani si straini.
    Caminul cultural din localitate a fost infiintat in anul 1948, odata cu refoma invatamantului si cu biblioteca scolara. Activitatea caminului cultural la inceputuri a fost coordonata de regretatul invatator Smicala Ioan. Cladirea caminului cultural a fost demolata pe la mijlocul deceniului opt din cauza degradarii fizice, exista promisiunea ridicarii unei alte cladiri tip casa de cultura urbana. Nici in ziua de azi institutia caminului cultural nu are o cladire proprie lucru care face ca activitatea culturala sa se desfasoare in scoli, prin participarea elevilor sub indrumarea cadrelor didactice.


Copyright Author - MindMagnet Software Romania - developed for KYO INC